На Ківерцівщині відбулися військово-патріотичні табори

28 Липня 2017, 10:30
1093

На захід з'їхалось близько 80 учасників з різних куточків України.

У Ківерцівському районі 15-21 липня відбувся всеукраїнський військово-патріотичний наметовий табір «Нащадки воїнів: Легіонер та Оріяна», – пише ВолиньPost.

На захід з’їхалось близько 80 учасників з різних куточків України, зокрема представники з Тернопільської, Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської, Черкаської , Чернігівської, Волинської, Кіровоградської, Полтавської, Вінницької, Житомирської, Рівненської, Донецької, Закарпатської, Запорізької областей та міста Київ.

Впродовж 7 днів хлопці та дівчата вчились вправлятись зі зброєю, відпрацьовували вогневу підготовку, отримали навички надання першої домедичної допомоги, засвоїли основи інженерно-саперної підготовки та виживання в природних умовах. Окрім того, особлива увага надавалась вивченню історії України періоду національно-визвольних змагань ХХ століття.

Заняття проводили інструктори з Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у місті Луцьк, ГО «СРУБ», «Муніципальна варта» міста Івано-Франківськ, НСОУ «ПЛАСТ» та ГО «ВМР «Національний Альянс».

Особливістю таборування став вимарш територією Цуманського лісництва, під час якого учасники мали змогу відпрацювати отримані в попередні дні навики, граючи в страйкбол та пейнтбол, пересуваючись невеликими групами та вправляючись в наданні першої домедичної допомоги. Вимарш завершився проходженням смуги перешкод.







 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024