Хлопець із Жидичина переміг в «Караоке на майдані»

28 Липня 2017, 12:30
2383

Роман Ковальчук поділився враженнями від участі в пісенному конкурсі.

Роман Ковальчук із Жидичина переміг у київському музичному шоу «Караоке на майдані». 22-річний хлопець розповів, що співає вже понад сім років, проте професійним вокалом юнак ніколи не займався, – пише VIP.

«Я неодноразово співав на сільських концертах, у коледжі та університеті, але музичну школу не закінчував. Тепер уже планую взяти якісь приватні уроки вокалу», – розповів волинянин.

Роман закінчив Технічний коледж Луцького національного технічного університету, а на даний момент працює оператором комп’ютерного набору в своєму селі. «Караоке на майдані» – це не перше шоу, у якому Роман брав участь. За словами юнака, він двічі був на кастингу вокального талант-шоу «Х-фактор», втім, щоб засвітитися у прямому ефірі хлопцеві забракло професіоналізму.

«Участь у Караоке хотів взяти вже давно. І якось за тиждень зібрався й поїхав. У першому турі співав пісню O.Torvaldа – Радіомережі, а у фіналі виконав композицію Олега Винника – Ніно», – додає фіналіст київського шоу.
 

Роман змагався із старшим за себе чоловіком, і лише стогривнева купюра подарувала юнаку можливість стати переможцем. До слова, хлопцеві вдалося зібрати майже 550 гривень. Також Роман розповів про ведучого проекту Ігоря Кондратюка.

«Якийсь він не такий як в телевізорі. Смішніший, жартує так, підтримує і навіть співати допомагає», – ділиться враженнями Роман.

Сюжет із волинянином Романом Ковальчуком вийде в ефір аж 20 серпня. Також, за словами хлопця, у грудні на нього чекають півфінали, пройшовши які, 22-річний юнак зможе поборотися за автівку.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024