У Цумані провели семінар «Сільська бібліотека: орієнтир на громаду»

04 Серпня 2017, 14:38
1584

Працівники Ківерцівської централізованої бібліотечної системи поговорили про роботу бібліотек в майбутній об'єднаній територіальній громаді.

Працівники Ківерцівської централізованої бібліотечної системи 1 серпня зібралися в селищі Цумань для проведення районного семінару на тему: «Сільська бібліотека: орієнтир на громаду».

Селищний голова Анатолій Дорощук вітав учасників семінару та побажав плідної роботи . Він висловив свої думки про роль і місце бібліотек в роботі майбутньої об’єднаної територіальної громади , виходячи з досвіду роботи діючих територіальних громад.

Директор Ківерцівської централізованої бібліотечної системи Любов Михальчук у своєму виступі вела мову про забезпечення належного рівня діяльності бібліотечних установ в період децентралізації влади на місцях, пошук нових інноваційних форм обслуговування користувачів.

В процесі роботи присутні ознайомилися з досвідом роботи своїх цуманських колег, прослухали консультації працівників районного методичного центру та прийняли участь у презентації персональної виставки картин місцевої художниці Ольга Громик «Я не пишу, що бачу, я пишу, що думаю».

Семінар був корисним і плідним для всіх учасників. Вони дістали незабутні враження і позитивний заряд енергії для подальшої професійної діяльності.







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024