Ківерчанам розповіли, як не стати жертвою торгівлі людьми

12 Серпня 2017, 10:53
1567

Метою заходу стало переконання населення в тому, що і в Україні є можливість працювати та мати гідну заробітну плату.

Для підвищення обізнаності населення щодо проблеми торгівлі людьми, нелегального працевлаштування, в тому числі за кордоном, експлуатації дитячої праці з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми в місті Ківерці фахівцем районного центру зайнятості спільно з психологом  районного центру соціальних служб  у справах сім’ї, дітей та молоді проведено спільну інформаційну кампанію.

Про це пишуть на сайті Ківерцівської районної державної адміністрації.

Фахівці інформували населення  про можливі ризики працевлаштування за кордоном. Розповідали громадянам, як не потрапити до шахрайський схем. 

Необхідно підвищувати рівень поінформованості громадян про глобальну проблему торгівлі людьми і привертати увагу до тяжкого становища жінок, чоловіків і дітей, які постраждали від цього злочину, – йдеться на сайті.

На теперішній час масштаби цього виду злочин­ної  діяльності набули таких розмірів, що за оцінками експертів Комісії ООН по боротьбі з незаконним обігом наркотиків та організованою злочинністю торгівля людьми за своїми наслідками стоїть на третьому місці після нелегальної торгівлі зброєю та наркотиками.

Близько 60 осіб отримали інформацію щодо стану місцевого ринку праці, наявні вакансії в регіоні. Здобули знання, як не стати жертвою торгівлі людьми та не постраждати від нелегальної трудової міграції. 




 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024