У загиблого в зоні АТО ківерчанина Маріса Камінського народилася донечка

17 Серпня 2017, 20:20
Яна та Маріс Камінські 5745
Яна та Маріс Камінські

Яна Камінська: хочу вас щиро попросити заради пам'яті мого чоловіка помолитися за його дитя, яке під моїм серцем, малюк тужить за татом і хоче жити.

В міському пологовому будинку №1 14 серпня Яна Камінська, дружина загиблого учасника АТО, ківерчанина, Маріса Камінського, народила дівчинку. Про це пише Під прицілом з посиланням на міську раду Чернівців.

Маленьку назвали Самірою.

Нагадаємо, що 26-річний капітан Маріс Камінський загинув 3 лютого 2017 року близько 00:05 під час обстрілу з БМ-21 «Град» в районі села Галицинівка (Мар'їнський район Донецька область). На момент загибелі Маріса, Яна була вагітна. 

Читайте також:

Під Авдіївкою загинув ще один воїн родом з Ківерців

Марісу присвятили вірш

Дружина Маріса Камінського подякувала за підтримку​

Ось який лист написала вона у соцмережах одразу після смерті коханого:

Дорогі друзі ,хочу подякувати щиро вам за те ,що ви розділили з нами цей біль ,втрату прекрасної,світлої,щирої людини..всі хто були поруч ,та ті які молилися та тужили разом з нами я дякую вам..друзі я знаю як вас було багато коли ми проводжали мого коханого чоловіка в останню путь..в очі не могла вам дивитись..адже очей від коханого не могла відірвати..низький уклін..схиляю голову..моєму серцю немає покою..нікому у світі не бажаю пережити цю біль..її не можливо виміряти..

Хочу вас щиро попросити заради пам'яті мого чоловіка помолитися за його дитя ,яке під моїм серцем..малюк тужить за татом і хоче жити...

Люди цінуйте кожну прожиту мить...біда ходить так близько..нехай вас оберігає Бог...робіть щасливими одне одного..адже ви не знаєте ,можливо будь який вчинок може бути крайнім у вашому житті..

Ви знаєте,люди вік живуть і щастя не пізнають..з моїм коханим ми знайомі два роки і я сміливо можу сказати що ми пізнали щастя..нехай моє з чоловіком сімейне життя було чотири місяці ,нехай воно таке коротке..але це самі солодкі роки мого життя проведені разом з ним..але саме найпрекрасніше ,що сталося з нами ,це коли ми побралися..поєднали наші серця назавжди...ти ж знаєш коханий навіки твоя..сьогодні ми в останнє цілувалися і це найсолодший поцілунок за все моє життя..цей цілунок назавжди залишиться на моїх губах..а моє волосся все ще так пахне тобою

коханий..найкращий аромат у світі..він не хотів від нас іти..але віддав своє життя за нас..щоб нарешті настав мир в нашій Україні..Молю Бога щоб ця війна,яка зруйнувала сотню долей закінчилася..щоб батьки,брати,сестри та діти ніколи не ховали своїх хлопців..

Всім кричу «Я не вдова !Я - кохана дружина героя Камінського Маріса Айдиновича" Герої не Вмирають...



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024