У Ківерцях урочисто підняли Державний прапор

24 Серпня 2017, 10:16
2438

З нагоди Дня Державного Прапора України відбулися урочисті святкові заходи.

Про це пишуть на сайті Ківерцівської райдержадміністрації.

У середу, 23 серпня, біля приміщення районної державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України, участь у яких взяли, керівники району і міста, їх заступники, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної та міської рад, депутати місцевих рад, представники політичних сил та громадських організацій Ківерцівщини, діти і молодь.





Під виконання Державного Гімну України проведено урочисту церемонію підняття Державного Прапора України, яке здійснили військовослужбовці райвійськкомату і кращі учні місцевих шкіл Аліна Панасюк та Юрій Журба.




 

З вітальними словами до присутніх звернувся голова  районної державної адміністрації Валерій Ткачук. Він привітав всіх жителів та гостей району з Днем Державного Прапора України та наголосив, що наш прапор є одним з найважливіших символів, який об'єднує всіх громадян України, є втіленням єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. І під його знаменом ми йшли до проголошення самостійної України. Також Валерій Євгенович побажав усім міцного здоров’я, родинного затишку та усвідомлення того, що наша спільна найдорожча цінність – це наша Батьківщина.

Привітали зі святом учасників урочистостей голова районної ради Василь Хмілевський, міський голова Володимир Жгутов, депутат Ківерцівської районної ради, історик – краєзнавець Іраїда Майданець, учениця Ківерцівської районної гімназії Юлія Наумчук.

Працівники районного будинку культури імені Ковальова підготували гарні тематичні виступи та художній супровід свята. Масштабний патріотичний флешмоб у виконанні юних учасників танцювальних колективів районного будинку культури, центру дитячої та юнацької творчості міста додав усім гарного святкового настрою. У небо діти випустили символічних 26 жовто-блакитних кульок.


У Ківерцівській районній бібліотеці відбулася презентація прем’єри фільму «Червоний». Це екранізація однойменного роману Андрія Кокотюхи. Історична стрічка була відзнята в Україні та вийде на екрани у кінотеатрах 24 серпня у День Незалежності України.   

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024