Партія «Солідарність» організувала гру-подорож для юних ківерцівських рятувальників

24 Серпня 2017, 11:12
1787

Протягом трьох днів в ігровій формі дітей навчали правил безпеки життєдіяльності.

Громадська організація «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР» за підтримки депутатів Ківерцівської міської ради-членів Партії «Солідарність» Юрія Тананайського, Ірини Величко та Петра Чайки організували та провели  багатоденну навчально-розважальну гру-подорож «Безпека в житті, життя у безпеці».

Про це йдеься на сайті партії «Солідарність».

Такий захід відбувся вперше. Його учасниками стали юні жителі Ківерцівського району та міста Ківерці від шести до вісімнадцяти років.

Упродовж трьох днів дітей в ігровій формі ознайомлювали з правилами безпеки життєдіяльності та планом дій у надзвичайних ситуаціях, навчили прийомам надання першої медичної допомоги. Окрім того, посилили увагу громадськості до підвищення загального рівня безпеки, розвитку почуття відповідальності за свої вчинки. Діти навчилися дисциплінованості та відповідальності, стали значно зібранішими та почали орієнтуватися в евакуації та заходах щодо організації невідкладної допомоги.

Такі заходи надзвичайно потрібні сучасним дітям. Посиденьки перед екранами комп’ютерів та смартфонів не загартують витримки та уважності. Добігають завершення літні канікули, тому їх останні дні варто проводити з користю. Гадаємо, проведена гра-подорож принесла її якнайбільше. Насправді, під час гри діти навчилися багатьом корисним речам. Дай, Боже, аби ним ніколи не знадобилося евакуйовуватися чи надавати першу допомогу, чому їх навчали тиверці. Однак знання за плечима не носити. Сподіваюся, перебування в цьому таборі принесло радість нашим дітлахам», – каже активістка партії «Солідарність» Тетяна Чикун.










 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024