Квадрацикліст з Ківерець став презером змагань «Gorgan Trophy '17»

31 Серпня 2017, 08:09
3400

Ківерчанин взяв участь у найвидовищніших і найскладніших перегонах позашляхової техніки «Gorgan Trophy '17».

Ці змагання щороку відбуваються в Українських Карпатах поблизу села Осмолода Івано-Франківської області, – пише Район.Шацьк

1

До складу екіпажу квадроциклістів з Волині входило двоє чоловік: Андрій Печук із Шацька та Віталій Хижун із міста Ківерці. Учасників після приїзду на місце змагань вразило буквально все. Базовий табір був розташований серед мальовничих гір, на березі гірської річки Лімниця. Жили в наметах, їжу готували на вогні, купалися в крижаній воді річки. Вдалося скуштувати страв колоритної місцевої кухні, поспілкуватися з мешканцями бойківського краю і просто відпочити на природі від благ цивілізації.

2

 

В самому центрі гір на волинян чекали 3-етапні змагання. Екіпаж за три дні повинен був взяти максимальну кількість контрольних пунктів у важкодоступній гірській місцевості. Рухатись дорогами-річками, долати круті, затяжні схили, продиратись крізь лісові хащі закинутими дорогами.

Андрій Печук зі своїм партнером самі обирали стратегію проходження маршруту.

«Часто мій квадроцикл котився за течією по камінню гірської річки, опинявся на боку, перекидався, буксував у лісових нетрях і рухався за декілька десятків сантиметрів від прірви. Першого дня 130-кілометрову відстань ми долали протягом 9 годин, висоту у 800 метрів брали цілу годину. Те, що я тоді відчував, не передати словами!» – Андрія переповнюють емоції.


 

В результаті екіпаж волинян зайняв друге місце. Квадрациклісти пишаються перемогою, бо донедавна долали на швидкість дистанції лише на рівнинній місцевості.

До слова, далеко не всі водії-екстремали наважуються на участь у найекстремальніших і доволі небезпечних змаганнях – цьогоріч «Gorgan Trophy» зібрали набагато менше учасників, як торік. 


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024