Через необережне поводження з вогнем у Журавичах трапилась пожежа

04 Вересня 2017, 09:40
Фото ілюстративне 2345
Фото ілюстративне

30 серпня підрозділи Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області ліквідували 4 пожежі.

Про це йдеться на сторінці Державної слeжби надзвичайних ситуацій в мережі Facebook.

О 21:50 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Блаженик Турійського району. На місце пожежі прибули о 22:08 рятувальники 17 державної пожежно-рятувальної частина селища Турійська, які о 23:05 її ліквідували. Вогонь встиг знищити покрівлю, грубі корми на горищі та перекриття споруди. Ймовірною причиною пожежі стало коротке замикання мережі.

Через необережне поводження з вогнем невстановленої особи у селі Журавичі Ківерцівського району виникло загоряння сухої трави на площі 0,12 га. Пожежу ліквідували рятувальники 6 державно пожежно-рятувальної частини міста Ківерці. 

Подібний випадок стався в селі Гута Ратнівського району де виникло загоряння торфу на площі 0,1 га. Пожежу ліквідували працівники 14 державної пожежно-рятувальної частини селища Ратне.

О 13:49 місті Устилуг на відкритій території згоріла 1 тонна соломи у тюках. Найвірогіднішою причиною виникнення пожежі стали дитячі пустощі з вогнем. Ліквідовували пожежу о 14:20 працівники місцевої пожежної охорони міста Устилуг і 7 державної пожежно-рятувальної частина міста Володимир-Волинський.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області закликає мешканців області та суб‘єктів господарської діяльності дотримуватися правил пожежної безпеки та не допустити спалювання сухої рослинності та бадилля на сільськогосподарських угіддях.

Полум’я від таких пожеж може легко перекинутись на житлові будинки, господарські споруди, лісові масиви та торф’яники. Для того, аби приборкати такі пожежі в екосистемах, що виникають від одного лиш сірника, потрібно тижні роботи рятувальників та техніки пожежно-рятувальних підрозділів, значних матеріальних засобів і людських ресурсів.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром