Ківерцівський волонтер розповів, чого не вистачає волинським бійцям АТО

04 Вересня 2017, 18:40
Сергій Гетманчук 4129
Сергій Гетманчук

Сергій Гетманчук: 14 бригада забезпечена найскромніше.

14 бригада забезпечена найскромніше, – каже волинський волонтер, депутат Ківерцівської міської ради від «Громадянської позиції» Сергій Гетманчук. Про це він розповів вирушаючи в чергову поїздку в зону АТО, – йдеться на сайті Громадської позиції.

«Ми з ківерцівською Самообороною їздимо з 2014 року. Поруч люди, які згуртувалися ще з часів Майдану, дехто потім був в АТО. Ось вже три роки, як ми співпрацюємо з волонтерами організації «Серце патріота». Разом легше і простіше. За цей період було понад 25 поїздок, відправлено на передову 15 автомобілів, зібрано і доставлено захисникам понад 100 тонн продуктів. Це все завдяки ківерцівській громаді, сільським радам, підприємцям небайдужим. І до цього часу нічого не закінчується. До нас надходять заявки з частин. Просять запчастини, генератори, буржуйки. Досі ми цю справу не можемо полишити, бо ці звернення є і на них мусим реагувати», – каже пан Сергій. 

«У 14 бригаді дуже багато старої техніки з 60-70-х років. Ось останній приклад. Була у них водовозка. Возили воду вони у Станиці Луганській. От вона і розсипалась. Дзвонять і просять, щоб привезли пластмасові бочки. Ми давай шукати. Завезли їм туди 4 бочки. Вони їх поставили на машину і таким чином доставляють воду у бригаду. От вам і про забезпечення 14-ки. На ЗІЛи, на КАМАЗи запчастини просять. Заступник по техчастині в 14-бригаді – ківерчанин, то вони до нас і звертаються, до земляків. Нової техніки у 14 бригаді ми не бачили. Це, напевне, найскромніша бригада», – додає Сергій Гетманчук. 

«Зараз вирушаємо у Попасне, Горлівку, десь 5 підрозділів маємо відвідати, де служать наші земляки: лучани, маневиччани. Усі заявки виконані на 100%. Придбали бензопилу. Збираємось у дорогу, бо нас там чекають», – зазначає волонтер.

 

Коментарі
05 Вересня 2017, 17:39
Молодець! І вся самооборона молодці! Є з кого брати приклад!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024