Ківерці: розповіли про старт Дворової ліги АДФ Волинь

12 Вересня 2017, 17:59
1579

Черговий турнір під егідою Асоціації дворового футболу Волині старував цих вихідних. На старт вийшли 14 колективів з усіх куточків Волині.

Про це Район.Ківерці розповів голова Асоціації дворового футболу Микола Озюк.

Вболівальники мали можливість спостерігати надзвичайно цікаві поєдинки, а для команд турнір став черговою мотивацією. Та спробуємо довести, хто є кращим з кращих.

За форматом проведення змагань, колективи за спортивним принципом було розділенні на 2 підгрупи по 7 колективів. За підсумками гри у своїх лігах по 3 кращі колективи зіграють між собою фінальні матчі. Вони позмагаються за головний трофей. Решта колективів поборються у матчах кубку. 

Якщо говорити про матчі групи «А», то у підгрупі відразу виділилися два фаворити: це команди «Сахарадо» та «Шігірюм», котрі впевненно здобули перемоги у своїх стартових поєдинках. А от третю путівку розіграють між собою «Tereveni», «Young Boys», «Топільне» та «Альянс».

В квартеті «В» зібралися надзвичайно бойові та рівні команди. Тут дійсно надзвичайно важко робити прогнози. За вихід з підгрупи поборються колективи: «Духче», «Lions Kivertsi», «Респект» ,«Ярд» та «Фортуна» мають надзвичайно рівні шанси поборотися за головний трофей, а вже вправність гравців та фарт виявить переможців.

Нагадаємо, що наступні поєдинки відбудуться уже 16-17 вересня. Тож організатори запрошують вболівальників прийти та підтримати улюблені команди.

Коментарі
17 Вересня 2017, 17:57
Хороший турнір!<br/>Побільше б таких заходів у містах !
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024