Тростянець: у будинку культури відзвітували аматори трьох сіл

14 Вересня 2017, 11:19
1880

У вівторок, 12 вересня, в будинку культури села Тростянець під назвою «Україно, моя родино» відбувся черговий кущовий звіт аматорів сцени сіл Омельно, Тростянець, Хонів. Серед запрошених гостей на свято завітала заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич та голова Журавичівської сільської ради Алла Гонтар.

У творчому звіті була представлена народна творчість: художнє читання, виступи солістів – вокалістів, дитячі танцювально-хореографічні композиції та гуморески. Кращі творчі колективи знайомили глядачів з душевними, ліричними, патріотичними, народними піснями, що яскраво звучали зі сцени. Глядачам до серця припав  вірш у виконанні Дарини Тарасюк  «Розрита могила». Багато прекрасних пісень  славили  Україну, любов до рідної землі, до національних традицій,   героїчної   історії,  викликаючи оплески і схвальні вигуки та піднімаючи настрій.  Аматори сцени своїми виступами дарували святковий настрій усім учасникам дійства, – повідомляє прес-служба РДА.

Хороший  рівень виконавської майстерності та сценічної культури продемонстрували вокальне тріо с.Омельно, виконавши пісню «Не рубай тополю». Присутнім у залі глядачам була представлена гумористична мініатюра «Дід Панько». Комічно та невимушено грали свої ролі актори-аматори, веселивши  глядачів залу своїми виступами.

Після завершення творчого звіту було проведено обговорення та підсумкову нараду для працівників закладів культури району за участю директора РБК ім. М.П.Ковальова О.Н. Бовканюка та головного спеціаліста відділу культури та туризму райдержадміністрації А.А.Долонської.

Творчий звіт черговий раз показав, що українська культура неповторна, багата та різнобарвна. Тож бажаємо кожному клубному закладу творчого натхнення та вдячних глядачів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024