Ківерці: Свято-Миколаївському храму виповнилося 25 років

18 Вересня 2017, 06:00
Свято-Миколаївський храм і Ківерцях 8438
Свято-Миколаївський храм і Ківерцях

З нагоди 25-річчя храму, 17 вересня, керуючий Волинською єпархією єпископ Волинський і Луцький Нафанаїл відвідав Свято-Миколаївську парафію міста Ківерці.

Про це йдеться на сайті Волинської Єпархії Української Православної Церкви.

На запрошення настоятеля громади благочинного Ківерцівської округи протоієрея Олександра Кондратюка владика звершив Божественну літургію у місцевому Свято-Миколаївському храмі.

1



Цей день для віруючих УПЦ міста Ківерці є особливо знаменним, адже сьогодні відзначається 25 років з дня освячення їхнього другого дому – Свято-Миколаївької церкви. 



1




В часі Літургії, за сумлінну працю на благо святої Церкви, з благословення митрополита Київського і всієї України Онуфрія, благочинного Ківерцівської округи протоієрея Олександра Кондратюка було нагороджено правом носіння другого наперсного хреста з прикрасами. Клірика Свято-Миколаївського храму протоієрея Андрія Яковлюка було відзначено правом носіння наперсного хреста з прикрасами. 


Наприкінці відправи єпископ Нафанаїл виголосив проповідь, закликавши присутніх до щирого каяття, як одного з найпростіших методів надбання Спасіння. Після проповіді настоятель храму протоієрей Олександр Кондратюк подякував владиці за архіпастирський візит та нагороди, якими владика удостоїв священиків храму. Владика, в свою чергу, побажав нагородженим отцям, аби їхні церковні відзнаки стимулювали їх ще більш ревно нести слово Боже своїм вірним.













 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024