Вихованців «Школи безпеки та виживання» привітали з Днем рятувальника

19 Вересня 2017, 18:45
1680

Напередодні Дня рятівника привітати юних рятувальників дитячої громадської організації «Школа безпеки та виживання ТИВЕР» завітали поважні гості.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдержадміністрації.

До майбутніх рятівників завітали: заступник голови РДА Яна Церкевич, перший заступник міського голови Ольга Поліщук, головний спеціаліст з питань цивільного захисту та надзвичайних ситуацій апарату РДА Олеся Мороз, завідувач Ківерцівського відділення Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф  Анатолій Каленюк, а також представники РВ ДСНС України у Волинській області.

У своєму вітальному слові до тиверців та фахівців служби надзвичайних ситуацій Яна Церкевич зазначила, що люди цієї професії викликають заслужену повагу і шану кожного мешканця району, адже саме рятувальники першими приходять на допомогу людям, дають надію і оптимізм  постраждалим.

«Без перебільшення, ви є героями наших днів, адже щоденно утверджуєте добро і злагоду, рятуючи життя людей. Ваші мужні руки і великі серця врятували не одне людське життя», – сказала посадовець під час виступу.

Вона привітала команду юних рятувальників із здобуттям перемоги на XV  Всеукраїнських збір-змаганнях юних рятувальників ВГДР «Школа Безпеки», подякувала координаторам та керівникам руху «Школа безпеки» за навчання підростаючого покоління, за розвиток та популяризацію рятувальної справи серед шкільної молоді на теренах області та району.

Ольга Поліщук висловила подяку рятівникам за вірність присязі українському народові, побажала міцного здоров’я, злагоди і спокою у родинах і мінімум тривожних викликів, а молоді – нових перемог.

Привітав колег і начальник РВ ДСНС України у Волинській області Андрій Кузьмов.

Юні рятувальники розповіли про дитячо-юнацький рух «Школа безпеки», його завдання та діяльність, продемонстрували свої вміння та навики надання першої допомоги. Цікавим для присутніх став майстер-клас від професійних рятувальників з використанням спецтехніки.

1

Фахові навчання з надання першої невідкладної допомоги провів Анатолій Каленюк.

1

За добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята – Дня рятівника – кращі працівники служби були нагороджені грамотами районної ради та адміністрації, міської ради.

 Представників дитячої громадської організації «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР» та гуртківців Ківерцівської районної станції юних туристів за перемогу у Всеукраїнських змаганнях «Школа безпеки» відзначено подяками голови районної державної адміністрації.


 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024