Ківерцівські поліціянти взяли участь у вилученні 17 кілограмів наркотиків

22 Вересня 2017, 06:05
2204

У ході санкціонованого обшуку в одному із гаражів у місті Луцьк співробітники ківерцівської та луцької поліції вилучили понад 17 кілограм марихуани, бурштин, зброю та склад крадених речей.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

У рамках досудового розслідування кримінального провадження, пов’язаного із майновими злочинами, співробітники слідчого відділу Ківерцівського відділу поліції спільно з працівниками управління карного розшуку ГУНП у Волинській області провели санкціонований обшук у приміщенні одного із гаражів у гаражному кооперативі на вулиці Карбишевав Луцьку.

У гаражі, який орендує 42-річний житель обласного центру, окрім великої кількості ймовірно викрадених речей, вилучили 14,4 кг сушеного канабісу та 2,9 кг стебел коноплі. У приміщенні також виявили 28 кг бурштину-сирцю, обріз мисливської нарізної рушниці і предмет схожий на пневматичну гвинтівку заводського виробництва. Вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

«За цим фактом розпочато кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309, ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 198 Кримінального кодексу України. Йдеться про злочини в сфері обігу наркотичних засобів, незаконне поводження зі зброєю та придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом», – зазначив начальник ГУНП у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Поліцейські встановили осіб, які займалися незаконною діяльністю й використовували гараж як сховище. Нині з’ясовують причетність зловмисників до скоєння інших злочинів. Проводиться досудове розслідування.

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024