Головний лікар Ківерцівської швидкої буде суддею змагань серед студентів-медиків

28 Вересня 2017, 16:33
Анатолій Каленюк 7514
Анатолій Каленюк

Лікар екстреної медичної допомоги, Анатолій Каленюк, оцінюватиме роботу студентів на олімпіаді з симуляційної медицини.

Про це йдеться на сторінці ВОЦЕМДМК.

Невдовзі відбудеться всеукраїнська олімпіада з симуляційної медицини з міжнародною участю «TernopilSimOlymp - 2017» серед студентів вищих медичних навчальних закладів. На запрошення організаторів КЗ Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медицини катастроф (ВОЦЕМДМК) відрядив на дійство завідувача Ківерцівського відділення ЕМД Анатолія Каленюка.

Пан Анатолій буде брати участь в роботі суддівської колегії та проведе майстер-клас: «Обстеження постраждалого на етапі екстреної медичної допомоги».

Нагадаємо, що Анатолій Каленюк – лікар вищої кваліфікаційної категорії з медицини невідкладних станів, володіє сертифікатом Європейського зразка про завершення навчання по наданню екстреної допомоги при травмі; сертифікатом американського зразка PHTLS; призер чемпіонату України з міжнародною участю «Сумські медичні ралі -2017»; керівник бригади ЕМД, яка виборола І місце як краща закордонна команда у відкритому Чемпіонаті Польщі «Рятівників Медичних»; автор наукових статей і публікацій.





 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024