Освітян Ківерцівського району привітали з Днем вчителя

30 Вересня 2017, 06:00
2909

Теплі привітання, письмові подяки та святковий концерт стали подарунками районної державної адміністрації для вчителів району.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдержадміністрації.

Справжнім вчителем треба вродитися, адже вчитель – це не професія, а велике покликання. У День вчителя щоденну нелегку вчительську працю відзначають по-особливому урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору.

У середу, 27 вересня, в Районному будинку культури імені Ковальова відбулись урочистості з нагоди професійного свята педагогів. У залі РБК зібрались вчителі, вихователі, працівники позашкільних навчальних закладів, керівники району, відділу освіти та профспілки освітян. З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

«Професія вчителя завжди була шанованою у суспільстві, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець і почуттів. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерна прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, тому влада в цей нелегкий час робить все можливе, аби гідно оцінити роботу освітян. 25 вересня 2017 року Президент України підписав Закон України "Про освіту", який підвищить якість освіти та конкурентоспроможність молодого покоління на ринку праці, забезпечить реальні кроки до включення України до європейського освітнього простору,» – сказав Валерій Євгенович.

Голова районної ради Василь Хмілевський подякував  освітянам району  за самовіддану працю, терпіння і вірність вчительському обов’язку. Побажав  миру та злагоди, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпаної життєвої енергії.

Свої привітання та вдячність педагогам  висловили міський голова Володимир Жгутов, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Микола Грибук та голова райкому профспілки працівників освіти Євгенія Бабійчук.

За високий професіоналізм, активне впровадження  нових форм, методів навчання, виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти Почесними грамотами Волинської обласної державної адміністрації, грамотами райради та райдержадміністрації, грамотами відділу освіти і профспілкової організації було нагороджено кращих працівників, які досягнули найбільших успіхів у справі навчання і виховання підростаючого покоління.

Святковим дарунком освітянам став також концерт, в якому взяли участь вихованці Центру дитячої та юнацької творчості і артисти районного будинку культури.





 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024