У Ківерцях привітали літніх людей

01 Жовтня 2017, 10:30
1866

До міжнародного дня людей похилого віку, Ківерцівська райдержадміністрація запалила «святковий вогник».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдержадміністрації

1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, заснований у 1990 році  Генеральною Асамблеєю ООН.

Напередодні свята, в приміщенні центру дитячої та юнацької творчості відбувся святковий вогник, присвячений Міжнародному дню людини похилого віку та Дню ветерана.

Залишивши всі домашні турботи за плечима, сповнені радості та енергії, ветерани та пенсіонери міста і району – представники різних професій – завітали на «святковий вогник», де на них чекав теплий прийом та концерт. 

«Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держав,» – зазначив голова районної державної адміністарції Валерій Ткачук вітаючи учасників заходу.

Він побажав присутнім міцного здоров’я, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє.

З вітальними словами до ветеранів звернулися секретар міської ради Оксана Баранович та начальник управління соціального захисту населення райдержадміністарції Валентина Розум

Атмосферу радості, добра та любові створювали в залі творчі колективи районного будинку кульутри імені Ковлаьова і вихованці центру дитячої та юнацької творчості. Ветерани пригощалися солодощами та спілкувалися між собою.



 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024