Висвітлили подробиці віце-перемоги ківерчанина на Чемпіонаті світу

04 Жовтня 2017, 18:44
2207

Оприлюднили деталі чемпіонату світу з пожежно-прикладного спорту, в якому срібло отримав ківерчанин Вадим Лучинський.

З 25 вересня по 1 жовтня у місті Ізмір, що в Туреччині, під егідою Міжнародної спортивної федерації пожежних та рятувальників, відбувся XIII Чемпіонат світу з пожежно-прикладного спорту, – йдеться на сторінці УДСНС у Волинській області.

Щороку Чемпіонат збирає кращих спортсменів, які у напруженій боротьбі демонструють свою майстерність, характер і волю до перемоги.

Традиційно, серед 16-ти найсильніших команд світу і українська збірна: тренери та 13 спортсменів з різних куточків нашої країни на чолі з Віце-президентом Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександром Тарасовим прибули до Ізміру, де впродовж чотирьох днів змагань виборювали право піднятися на п'єдестал пошани.

Вже у перший день змагань наш спортсмен волинянин Вадим Лучинський здобув срібну нагороду у підійманні по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти.

А вже за результатами усіх дисциплін українська збірна посіла третє загальнокомандне місце. Золото вибороли спортсмени з Республіки Білорусь, а срібло відповідно у представників з Російської Федерації.

Крім того, під час урочистої церемонії закриття змагань та нагородження переможців відбулася також і церемонія передачі прапору Чемпіонату тій країні, яка наступного року прийматиме змагання. Так, у 2018 році кращі команди світу з пожежно-прикладного спорту будуть визначати найсильніших у Словаччині.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024