Цуманські природоохоронники розповіли луцьким п'ятикласникам про любов до тварин

05 Жовтня 2017, 10:00
1699

У Волинському краєзнавчому музеї відбулося еколого-освітнє заняття про охорону тванин для учнів 5 класу.

Про це йдеться на сторінці КНПП «Цуманська пуща».

Всесвітній день тварин (4 жовтня) та Всесвітній день охорони місць проживання (6 жовтня) між собою нерозривно пов’язані, так як виживання видів тварин залежить і від того, наскільки якісним є середовище їх існування, і чи може воно забезпечити процвітання видів.

До цих дат, 4 жовтня, у рамках співпраці між Ківерцівським НПП «Цуманська пуща» та Волинським краєзнавчим музеєм, було проведене еколого-освітнє заняття. До музею завітало 25 учнів 5 класу «ЛНВК ЗОШ І-ІІ ступенів №7 – природничий ліцей».

Заняття розпочала Оксана Гаврилюк – старший науковий співробітник відділу природи музею. Вона прочитала вірша про охорону тварин, та розповіла про Всесвітній день тварин та загадувала загадки.

Продовжила Юлія Грицюк  – працівник парку, вона провела презентацію про види тварин, які повністю знищені людьми, про види, які знаходяться на межі зникнення, проте наголосила, що багато видів можна врятувати.

Учні були дуже активними, піднімали руку, висловлювали свою думку, доповнювали. На завершення діти самостійно зробили висновок, що кожна людина може зробити свій вклад в охорону природи. Слухачі отримали наклейки із зображенням тварині та календарики на 2018 рік на пам’ять про заняття.








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024