«Грибний капкан» по-ківерцівськи: громадяни нарікають на жахливі дороги

06 Жовтня 2017, 14:00
3001

Безвідповідальність влади, дорожніх служб і відділку Нацполіції у Ківерцівському районі цими вихідними призвели до масових ушкоджень автомобілів.

Про це для Волинь-нова пише Роман Устимчук.

Раз-по-раз водії між селами Озеро і Тростянець потрапляли в гігантські ями, внаслідок чого сталося кілька зафіксованих правоохоронцями ДТП і безліч не записаних у протоколи, але і в суботу, і в неділю ніхто навіть попереджувальних знаків біля небезпечного відрізку дороги не виставив!

Для грибників ця пора – справжній Клондайк. По всіх лісах – безліч грибів, але особливо їх багато в Любешівському, Камінь-Каширському, Маневицькому і Ківерцівському районах. Окільки переважна більшість мешканців міста Луцька – приїжджі, а в часи будівництва в обласному центрі Волині промислових гігантів робоча сила черпалася саме з цих поліських територій, то 23 і 24 вересня на трасі Луцьк-Любешів було стільки машин, скільки їх буває влітку в напрямку Шацьких озер. Але всіх і кожного одразу за містом Ківерці чекає нелегке випробування: весною відремонтована дорога перетворилася на суцільні вибоїни. Найбільші і найстрашніші причаїлися на крутому повороті дороги між Озероом і Тростянцем.

В суботу на місце ДТП навіть поліція приїжджала, фіксувала ушкодження транспортних засобів і пасажирів автівок. Але, склавши протоколи, правоохоронці поїхали в райцентр як ні в чому не бувало. Дорожні організації теж палець об палець не вдарили,щоб якщо не відремонтувати аварійну ділянку, то хоча б позначити її для учасників дорожнього руху. От із самісінького ранку 24 вересня на цьому місці машини одна за одною потрапляли в «грибний капкан». І замість позитивних емоцій від «тихого полювання» люди підраховували збитки від знищених коліс.

Винних, як завжди, знову немає. А чому?


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39