Ківерчанин залучає містян до марафону

08 Жовтня 2017, 13:50
1801

Ківерчанин Володимир Дужич запрошує жителів міста влаштувати марафон приурочений до Дня захисника Вітчизни.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Придумав!!! Прийшла шальона ідея, яка мені дуже подобається. "Трішки" незвична, але тим і класна. Нафіг всю офіційщину, нафіг зобов'язання та пропаганду (толку від них – "поки крутиш доти їдеш"). Людей можна залучити-зацікавити лише власним прикладом, хоча й це не факт. Буде 2 людини – значить буде 2 людини, цього більш ніж досить (достатньо, взагалі, однієї – тебе)», – йдеться дописі.

Ідея у пана Володимира виникла ще у 2016 році, коли чоловік планував подібне дійство до ювілейної дати 75-річчя створення УПА. Нині ж, орієнтовану дату забігу призначив на 14 жовтня. 

«Бігуни з досвідом порадили не "замахуватись" відразу на напівмарафон (21 з лишком кілометрів), а почати з 5 та 10 кілометрів (що погодьтесь цілком логічно, особливо зважаючи на відсутність досвіду проведення таких заходів і т.п.). І зазначили, що найкращою буде 5 кілометрів коло, де одні виберуть собі коротшу дистанцію у 5 кілометрів, а інші, підготовленіші, довшу – 10-кілометрову (тобто два кола по 5 км)», – планує чоловік.

Володимир запрошує всіх охочих взяти участь в інпровізованому марафоні. 

«Сам не тренувався, тому переважно йтиму в своє задоволення, місцями бігтиму й найважливіше – насолоджуватимусь процесом. Якщо не вдасться фінішувати на місці старту (Солдатське озеро) то зупинюсь і спробую покращити результат наступного разу. Хто хоче – долучайтесь, але на свій розсуд, "страх і ризик". Кампанії буду радий). Можливо, туристи чи хто ін. розіб'є якесь наметове містечко та запалить вогнище на Солдатському озері щоб стрічати/підтримувати тих, хто наважиться таким чином вшанувати перемогу наших повстанців та інших Захисників України», – зазначає організатор.

Отримати додаткову інформацію, внести зауваження та пропозиції можете тут.

Ймовірний маршрут
Ймовірний маршрут


 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024