Цуманська ОТГ: на місце голови претендують 4 кандидата

09 Жовтня 2017, 09:00
2089

Цуманська селищна виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 130 кандидатів у депутати та 4 кандидати на посаду Цуманського селищного голови ОТГ. 

Про це повідомила громадянська мережа ОПОРА у неділю, 8 жовтня, пише ВолиньPost.

На посаду селищного голови Цуманської селищної ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 4 кандидати. 

Зокрема, відповідно до Постанови Цуманськоїселищкоївиборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів на посаду Цуманського селищного голови об’єднаної територіальної громади» від 30 вересня та 3 та 5 жовтня кандидатами на посаду керівника об’єднаної громади зареєстровано трьох самовисуванців: Ройка Михайла Григоровича, Феня Миколу Даниловича та Дорошука Анатолія Васильовича, а також висуванця Радикальної партії Олега Ляшка Калітку Дмитра Анатолійовича.

Брати участь у перших виборах до Цуманської селищної ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня, виявили бажання 25 кандидатів-самовисуванців та 105 кандидатів, висунутих політичними партіями: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Об’єднання «Самопоміч» та ВО «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, «Розумна сила» та «Громадянська позиція».

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатних виборчих округах № 15 та № 17 – по 8 осіб, найменше кандидатів (2 особи) – у виборчому окрузі №1.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024