Муравище: мешканцю «світить» до семи років тюрми за зберігання зброї

13 Жовтня 2017, 14:33
фото ілюстративне 1625
фото ілюстративне

На Ківерцівщині оголосили 24-річному волинянину про підозру в скоєнні злочину. Йдеться про незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами.

Чоловікові загрожує від до трьох до семи років позбавлення волі, – повідомляють у прес-службі волинської поліції.

Нагадаємо, що у вересні, поблизу села Муравище Ківерцівського району під час поверхневого огляду жителя цього ж району співробітники групи реагування патрульної поліції виявили реактивну протитанкову гранату «РПГ-18», чотири підствольні гранати «ВОГ – 25» та предмет схожий на учбово-практичну гранату «ВУС – 17».

На місце пригоди прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили дані предмети та забезпечили їх транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів.

Нині слідчі Ківерцівського відділу поліції за процесуального керівництва місцевої прокуратури оголосили 24-річному жителю району про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024