Ківерцівський школярів вчили «що робити, коли війна прийде в наш дім»

18 Жовтня 2017, 11:30
1509

З ініціативи депутатів Ківерцівської райради, свободівців Анатолія Короля та Анатолія Пушкіна 17 жовтня відбувся захід на тему «Що робити, коли війна прийде в наш дім?» 

Про це йдеться на сторінці «Ківерцівська Свобода» у Facebook.

Зустріч з учнями середніх та старших класів Ківерцівської гімназії провів заступник командира окремої роти «Карпатська Січ» 93 ОМБр, провідник ВГО «Сокіл» Юрій Чорнота з побратимом. 

1

Під час заходу гості продемонстрували екіпірування та озброєння, яке використовується українськими бійцями-добровольцями в сучасній російсько-українській війні на Донбасі.

1

Окрім ідеологічного уроку було проведено практичне заняття з використання маскувальних костюмів та вогнепальної зброї, зокрема розбірка, збірка, техніка безпеки та маніпуляції. 

1

Такій презентацій були раді і учні, і вчителі. Ось як висловилася про дійство одна із вчительок ківерцівської гімнізії Світлана Гуменюк на своїй сторінці у Facebook:

Дякуємо Ківeрцівській ГО Свобода та молодіжній організаціі Сокіл, а самe Чeркашину Юрію та Максиму Новицькому за цікаву та змістовну розповідь. Самe такі зустрічі пробуджують в наших дітях почуття патріотизму, – зазначила пані Світлана.

1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024