Ківерці: навчали директорів навчальних закладів нового типу з усієї Волині

21 Жовтня 2017, 12:37
1207

У районі, на базі Ківерцівської районної гімназії та експериментальної школи №5 м. Ківерці, відбувся обласний семінар на тему: «Інноваційна педагогічна та управлінська діяльність як потенційний ресурс формування компетентної особистості».

Учасників семінару – директорів навчальних закладів нового типу Волинської області, привітав голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук, – повідомляє прес-служба РДА.

«Педагогічні працівники мають стати основною рушійною силою відродження та створення якісної нової національної системи освіти, реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу, впровадження інноваційної освітньої діяльності», – зазначив голова райдержадміністрації.

Він акцентував увагу керівників шкіл на державній політиці щодо реалізації права кожної дитини на якісну освіту в загальноосвітніх навчальних закладах, важливості інноваційних форм і методів організації навчально-виховного процесу.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Грибук продемонстрував учасникам семінару презентацію про освітню галузь району, а завідувач методкабінету відділу освіти  Галина Мачушинець ознайомила гостей з інноваційним освітнім простором Ківерцівщини.

В ході семінару директори обласних навчальних закладів мали змогу ознайомитися з роботою ківерцівської районної гімназії та експериментальної школи, обговорити важливі питання та обмінятися думками.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром