Ківерці: відбувся обласний семінар директорів закладів нового типу

22 Жовтня 2017, 09:30
3473

В районі, на базі Ківерцівської районної гімназії та експериментальної школи №5 міста Ківерці, відбувся обласний семінар на тему: «Інноваційна педагогічна та управлінська діяльність як потенційний ресурс формування компетентної особистості».

Про це йдеться на сайті Ківерцівської райдержадміністрації.

Учасників семінару – директорів навчальних закладів нового типу Волинської області, привітав голова районної державної адміністрації Валерій  Ткачук.

«Педагогічні працівники мають стати основною рушійною силою відродження та створення якісної нової національної системи освіти, реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу, впровадження інноваційної освітньої діяльності», – зазначив голова райдержадміністрації.

Він акцентував увагу керівників шкіл на державній політиці щодо реалізації права кожної дитини на якісну освіту в загальноосвітніх навчальних закладах, важливості інноваційних форм і методів організації навчально-виховного процесу.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Грибук продемонстрував учасникам семінару презентацію про освітню галузь району, а завідувач методкабінету відділу освіти  Галина Мачушинець ознайомила гостей з інноваційним освітнім простором Ківерцівщини.

В ході семінару директори обласних навчальних закладів мали змогу ознайомитися з роботою ківерцівської районної гімназії та експериментальної школи, обговорити важливі питання та обмінятися думками.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39