У Ківерцях черги за паспортами займають з ночі

25 Серпня 2017, 19:40
888

Мешканці Ківерцівського району нарікають на величезні черги за паспортами у міграційній службі. Натомість у відомстві стверджують, що роблять усе можливе, аби прийняти якомога більше людей.

Про це пише Волинь24.

У редакцію видання звернулася жителька Ківерцівського району Світлана. За її словами, для того, аби отримати паспорт, потрібно зайняти «живу» чергу ще з 22:00 попереднього дня.

«Особисто я, приїхавши о 2:00 ночі, у черзі була 21-ою. Люди, які записалися і відлучилися зі списку, викреслюються, а з’явившись за годину-дві не знаходячи себе у записах створюють галас, який доходить майже до бійки», – обурилась жінка.

Вона повідомила, що прийом громадян у Ківерцівській міграційній службі з 9:00 до 12:00, а працівники встигають прийняти лише 11-14 відвідувачів упродовж дня.

Своєю чергою, завідувач міграційної служби Світлана Іващук пояснила, що така ситуація з чергами склалася не лише у Ківерцях, а й в цілому у країні, і пов’язана вона з субсидіями:

«Усім, де діткам виповнилося 14 років, телефонують і кажуть, що не буде нараховуватися субсидія. Тому такий великий наплив людей».

За її словами, документи приймають і видають відповідно до графіку роботи – з 8:00 чи з 9:00, і до кінця робочого дня.

«Ситуація складна, але ми її вирішуємо по можливості. Люди виходять з відпустки, аби прийняти і видати документи. Ми все робимо для людей. Навіть якщо до нас приходять інваліди, то ми можемо в обідню пору їх прийняти», – зауважила Світлана Іващук.

Посадовиця додала, що в середньому у Ківерцівській міграційній службі впродовж дня приймають близько 30-ти волинян.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024