Голова Ківерцівської райдержадміністрації побував на Раді регіонального розвитку у Києві

28 Жовтня 2017, 12:20
1904

У вівторок, 24 жовтня в Міжнародному виставковому центрі у Києві відбулося шосте засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України Петра Порошенка.

Делегація від Волинської області становила більше шести десятків представників виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесових кіл.

Ківерцівський район представили голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук та депутат Волинської обласної ради, голова організації роботодавців району Володимир Дейна.

Головними темами Ради стали, насамперед, стратегія розвитку держави, головні пріоритети економічної політики, напрямки дерегуляції та інші важливі аспекти життя країни.

«Глава держави, виступаючи з промовою на засіданні Ради регіонального розвитку, наголосив, що децентралізація в Україні подолала скептичні настрої на місцях і довела свою ефективність для розвитку місцевих громад,» – зазначив голова РДА Валерій Ткачук на робочій нараді за участі своїх заступників Юліана Таранчука та Яни Церкевич, а також керівників відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, яка відбулася 25 жовтня.

«Президент закликав пришвидшити впровадження реформи медицини, а також зазначив, що дороги в Україні будуть будуватися і відновлення дорожньої мережі буде символом України», – підкреслив керівник району.

Під час шостого засідання Ради регіонального розвитку Президент Петро Порошенко наголосив на важливості дбати про примноження можливостей для розвитку бізнесу в Україні, залучення інвестицій, а також спільну стратегію влади, бізнесу, центральних виконавчих органів та місцевого самоврядування.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024