Ківерці: «Сахарадо» підкорив «Кубок Переможців» АДФ

31 Жовтня 2017, 14:00
1989

Асоціація дворового футболу Волині завершила осінній сезон двома турнірами – «Кубком Престижу» та «Кубком Переможців».

Про це пише ВолиньСпорт.

У суботу на майданчики вийшли колективи, які змагалися за «Кубок Престижу»: FC «WestNet», «Tereveni», «Рятівник», «Крупа», «Лучеськ» та «ВолиньСталь».

Після групового етапу колективи, що посіли 1-2 місця, змагалися у плей-оф. За підсумками вирішальни ігор на виліт, перемогу святкували «Теревені», ІІ місце – «Рятівник», ІІІ – «ФК Лучеськ».

Недільні матчі «Ліги Переможців» були сповнені справжньої чоловічої боротьби, гострих моментів, самовіддачі. Глядачі жартували, що ігри нічим не поступалася фінальним матчам Ліги Чемпіонів УЕФА.

До турніру долучилися переможці та призери елетних раундів АДФ: «Оконськ», «Сахарадо», «Коршовець», «40-й», «Духче», «Respect”, “Шігірюм», «Альянс».

Фортуна у недільний вечір повернулася до хлопців «Сахарадо». Спершу в півфіналі вони по пенальті здолали колектив «Респект», а у фіналі здобули вольову перемогу над «Коршовцем» 3:2. У матчі за ІІІ місце перемогу святкували хлопці з Прилуцького, перемігши «Респект» 3:0.

За підсумками турніру визначено кращих в індивідуальних нагородах:

  • Кращий голкіпер – Дмитро Роюк («Сахарадо»),
  • Кращий гравець – Михайло Лисюк («Коршовець»).

«Насичений сезон хотілося завершити на бурхливій ноті й це, зрештою, вдалося. «Кубок Престижу» проводився з метою залучення нових колективів і шансу колективам, які не здобували трофеїв, проявити себе. «Кубок Переможців» підбив підсумок кращих із кращих дворових команд сезону», – зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.


















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024