Прилучанин обурений вето на об'єднання Прилуцького з Луцьком

04 Листопада 2017, 11:30
2309

Прилучанин Вадим Слива скаржиться на статус села Прилуцьке та чинного сільського голову через накладання вето на об'єднання з обласним центром.

Про це чоловік написав на своїй сторінці у Facebook.

(Текст подано без правок)

Дитині 15 років. Потрібно виготовити ID-картку. Проживаємо фактично в Луцьку, неподалік ТЦ «Глобус», а юридично це с. Прилуцьке, Ківерцівський р-н. І от тут починається саме цікаве. ID-картка виготовляється за місцем «прописки» (ну, наша нинішня реєстрація на ділі від совіцької прописки не відрізняється нічим). Тобто, в Ківерцях.

Подзвонили в Ківерцівську міграційну службу, а там кажуть, що люди чергу займають з ночі і стоять там цілий день, щоб, якщо повезе, здати документи, і можуть порвати того, хто хоч спробує оминути чергу. Тобто, дитині потрібно поночі їхати з Луцька в чуже місто, займати там чергу і цілий день стояти, щоб отримати ID-картку і горде звання громадянина України.

І, користуючись нагодою, особливо щиро «дякую» сільському голові с. Прилуцьке Валентину Андрійовичу Арчибасову, який ветував об'єднання Прилуцького з Луцьком. Тепер ми, як і раніше, за будь-яким «пуком» маємо їздити в Ківерці - медицина, міграційна служба, податкова, виконавча, архітектура і всі інші служби в нас Ківерцівські.

Навіть поліція за викликом фактично в Луцьк їде з Ківерець. І лише тарифи на комуналку в нас міські, бо «ви підключені до міських мереж».

Коментарі
04 Листопада 2017, 14:42
шановний пан Слива .коли ви купували і будували будинок на новому масиві то не задумувались .що це село .а не місто ,коли утримували своє приватне підприємство на території сільської ради .то вам було вигідно ,бо податки .були інші .ніж в місті ,а сьогодні подумали про незручності в еміграційній службі .то я скажу вам одну річ .щоб виготовити звичайний паспорт не потрібно їхати в будний день ,їдьте в суботу .вас приймуть .а якщо вам тісно в Україні і вам є можливість виїхати до своїх братів у Штати .то займайте чергу так .як це роблять усі ,
04 Листопада 2017, 21:35
Вибачте мене за таку асоціацію.)) Таким же чином діяли росіяни в Донбасі, привезені колись давно з Росії. Оце ми приїхали до вас в Україну, пожили довго чи недовго, а тепер робіть нам тут росію...
04 Листопада 2017, 22:24
Вето це правильно ,а обурюватись всі охочі зі своїми питаннями а проблем в селі багато ото ж односельці більше вникайте в них і не будьте егоїстами .. ..
04 Листопада 2017, 23:24
А може &quot;вето&quot; тому, що порозганяють половину працівників сільської ради (скоротять штат) і ніхто не буде сам собі премії виписувати. А так ще тримаються... І працівники там безтолкові сидять, ще коли хтось у відпустці то взагалі &quot;капець&quot; бо ніхто за нього обов'язків не виконує. <br/>Чи може ще не всю землю розграбували???
05 Листопада 2017, 14:24
Арчибасов наведи лад! Поясни людям в ЗМІ за вето. Думаю не просто ти його наклав.
05 Листопада 2017, 21:15
Здоровомислячі ківерчани-прилучани! Не рвіться до Луцька, ви йому не потрібні, потрібна земля. Кучкуйтеся з райцентром.
06 Листопада 2017, 15:00
А саме головне - голова, містер Арчибасов, весь час торочив що без Луцька ніяк, що іншого виходу нема як об'єднатись.. Отримав котлету і задоволений, вже не приєднується. <br/>А до об'єднання все йшло, все ніби було добре - і в садочки діти ходили, і друга поліклініка без питань приймала.. Поки те все ще зберігається, але нафіга Луцьку тратити свої гроші на невдячного сусіда? <br/>От і буде моя дитина їздити фактично з 40-го аж в село в садочок, в якому нема місць. І нафіга воно мені? А мені воно не треба, зате Арчибасов при баблі, і довольний. Царьок хрінів.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024