Лісівники розбираються із фактом незаконного полювання в Цуманському лісгоспі

04 Листопада 2017, 11:50
2566

У зв’язку з тим, що Ківерцівським національним природним парком «Цуманська пуща» у соціальних мережах та ЗМІ оприлюднено інформацію щодо перебування у 28 та 33 кварталах Партизанського лісництва ДП «Цуманське ЛГ» посадових осіб із метою полювання, Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства проводиться ретельний аналіз отриманих фактів.

Про це йдеться на сайті Волинського обласного центр лісового та мисливського господарства.

Особлива увага при цьому звертається на обставини щодо перебування в мисливських угіддях службового автомобіля, недотримання правил зберігання мисливцями зброї, що призвело до винесення відповідних адмінпротоколів правоохоронними органами, та щодо компетентності, правомірності та етичності дій усіх учасників інциденту.

За результатами перевірки будуть вжиті невідкладні заходи.

Представникам громадських формувань та небайдужим громадянам дякуємо за пильність та висловлену позицію. Будемо також вдячні, якщо у майбутньому інформування про подібні випадки відбуватиметься в офіційному порядку. За таких умов розслідування та встановлення обставин порушень, як і притягнення до відповідальності винних осіб, буде більш оперативним.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024