Викладачі Ківерцівського медколеджу взяли участь у Форумі фахівців з викладання англійської

07 Листопада 2017, 06:30
6353

У п'ятницю, 3 листопада, викладачі Олена Островська, Юлія Федік, Фурман Оксана Миколаївна та Наталія Чахрайчук стали учасниками освітнього Форуму фахівців з викладання англійської мови.

Про це інформують на сторінці Ківерцівського медичного коледжу.

Організатори Форуму – представництво освітньої компанії Пірсон, Дінтернал-Книга та партнерський вищий навчальний заклад Київський національний торговельно-економічний університет, який гостинно приймав учасників зустрічі.

Під час заходу відбулися виступи запрошених фахівців з України, Великої Британії, Японії та Польщі. Міжнародні експерти і викладачі ВНЗ та мовних закладів України підготували інтерактивні спеціалізовані сесії за трьома напрямками: комп’ютерне та онлайн навчання, оцінювання та тестування, ресурси для викладачів англійської мови.

Під час Форуму викладачі Ківерцівського медколеджу скористалися можливістю поспілкуватися з колегами та продемонструвати свої досягнення, проконсультуватися з колегами-практиками.

Цікавими виявилися дискусії з різноманітних питань та дебати стосовно тенденцій, сучасних та майбутніх, у царині викладання та навчання англійської мови. Саме такі заходи сприяють формуванню викладачів наступного покоління – Next Generation Teachers – адже дають можливість вдосконалити професійні компетентності педагогів та досягнути європейського рівня навчання.






 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024