Ківерці: привітали працівників культури району

10 Листопада 2017, 20:50
2191

В останній день тижня,10 листопада, у Ківерцівському будинку культури відбулися заходи, приурочені до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Працівників галузі культури району привітали заступник голови райдержадміністрації Яна Церкевич, голова районної ради Василь Хмілевський, міський голова Володимир Жгутов.

– Ми звикли, що жодна подія в районі не обходиться без культпрацівників. Концерти, фестивалі, творчі зустрічі і вечори – щиро і від душі, легко, цікаво, професійно ви проводите нас у світ мистецтва. Ми й не замислюємося, скільки за цим стоїть кропіткої творчої роботи, самонавчання і вдосконалення. Бажаю вам найбільшого задоволення від втілення всіх творчих задумів. Мистецьких вам злетів, удачі і натхнення. Міцного здоров’я, сімейного затишку, вдячності за працю, яка славить наш край з багатющим джерелом народних талантів. Розвивайте їх, примножуйте на славу нашій Батьківщині! Завдяки вашій праці Ківерцівщину знають на рівні перших, і ми пишаємося цим, – наголосила  у привітанні Яна Церкевич.

Керівники району відзначили грамотами районної ради та райдержадміністрації працівників культури району.

До вітань приєдналися директор ЦБС Любов Михальчук, директор Ківерцівської дитячої музичної школи Валентин Ока пінський, директор РБК ім. Михайла Ковальова Олександр Бовканюк.

– Шановні друзі, ви особливі люди, адже через музику, через слово, через танці ви викликаєте емоції і змушуєте серце битися частіше. Ви ділитесь часточками своєї душі, дбаючи про настрій тих, кому даруєте своє мистецтво,- наголосила начальник відділу культури та туризму РДА Єлизавета Левчук.

Грамотами відділу культури та туризму нагороджено кращі колективи та заклади культури району.

Приємним завершенням урочистостей став концерт за участю художніх колективів та солістів Борохівського будинку культури та клубу села Вишнів.







1












1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024