В Олиці провели свято футболу

14 Листопада 2017, 14:56
2037

Суботній вечір 11 листопада зібрав у Олицькому селищному Будинку культури чималу кількість глядачів – вболівальників ФК «Олика», які прийшли, щоб привітати своїх улюбленців з дуже вагомим досягненням в історії клубу – перемогою в чемпіонаті Ківерцівського району з футболу. 

Про це пише Анатолій Гура на сторінці Олицький інформаційний обмінник.

А якщо взяти до уваги, що молодші товариші олицьких футболістів – команда юніорів U-13 стала срібним призером обласного чемпіонату серед юніорських команд, то підстав для відвертих радощів олицьких фанів було більш, ніж достатньо.

Сезон 2017 року для клубу склався напрочуд вдало. Ще на його початку команда стала переможцем традиційного турніру пам'яті Героя України, героя «Небесної сотні» Івана Тарасюка, свого воротаря, ім'я якого навічно внесене до списку команди під першим номером.

Потім була перемога у відкритому чемпіонаті Локачинського району і дуже стабільна гра у вищій лізі свого чемпіонату та виграш Кубка. І на завершення – перемога у чемпіонаті. Перемоги нелегкі, що вимагали максимальної концентрації сил та повної самовіддачі всіх гравців, з чим команда справилася «навідмінно».

Глядацький зал святково прикрашений. На авансцені – численні призи, завойовані командами клубу за останні п'ять років. Загальне їх число вже перевищило три десятки, а скільки їх іще попереду! Цього вечора колекція поповнилася ще й чемпіонськими медалями та призами гравцям за найкращі індивідуальні досягнення.

Кращим бомбардиром чемпіонату став нападник клубу та його граючий тренер Олег Шахраюк – 29 голів у ворота суперників. А Сергій Горбачов, який відіграв увесь чемпіонат практично без замін, визнаний кращим воротарем.

Урочистості коротким вступним словом відкрив голова Федерації футболу Ківерцівського району Юрій Ващук, а приємну місію вручення нагород було надано першому заступникові голови Ківерцівської РДА Юліану Таранчуку та заступникові голови районної ради Тамарі Чигрин.

Варто відзначити, що вперше нагородження відбувалося не в райцентрі, а до участі в ньому було запрошено не лише переможців, але й призерів чемпіонату – ФК «Дубище» (срібло) та ФК «Прилуцьк» (бронза), а також переможця та призерів першої ліги – команди «Колос-2» з Ківерець та ФК «Дерно» (срібло) і ФК «Муравище» (бронза).

Багато добрих, приємних і, головне, заслужених слів було сказано цього вечора на адресу винуватців торжества. У своєму виступі селищний голова Олики і одночасно президент клубу Олена Кашевська відзначила ту значну допомогу, яку постійно надають команді підприємці Руслан Якимчук та Микола Дядюсь, виконавчий директор фірми «Фелікс-Агро» Павло Давидюк, батько Івана Тарасюка Микола Ігорович та інші небайдужі до футболу люди. А медпрацівник команди Тетяна Синюк побажала і гравцям, і собі, щоб їй не надто часто доводилося вибігати на поле у ході гри.

Свято завершилося яскравим концертом, який підготували працівники Будинку культури Оксана та Василь Попко, Надія Бубало та учасниці дитячого танцювального колективу «Арабески» під керівництвом хореографа Ольги Королькової.


1





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024