Покровителі для нотаріусів: в Жидичинському монастирі відзначили кращих нотаріусів області

16 Листопада 2017, 11:43
3622

У вівторок, 7 листопада, в стінах древнього Свято-Миколаївського Жидичинського монастиря відбулася знакова подія. З нагоди вшанування пам'яті мучеників Маркіяна та Миртирія – покровителів нотаріусів – у стіни храму завітали поважні гості.

Про це йдеться на сторінці «Громада Жидичин».

На молитву в обитель прийшли голова відділення Нотаріальної палати України у Волинській області – Наталія Курта, начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик, його заступник Сергій Філюк.

Також були присутні багато професійних нотаріусів добре знаних на теренах нашого регіону, яким були вручені почесні грамоти та відзнаки за сумлінну роботу.  

Адже, саме 7 листопада Православна Церква вшановує пам’ять святих мучеників Мартирія та Маркияна, які і є покровителями усіх нотаріусів.

Відтак, було освячено образи цих святих, які надалі будуть знаходитись у монастирському храмі.

«Відтепер, ви всі будете мати можливість, у складні моменти свого життя, заховатися в куточку храму та принести молитву перед цими святими образами. І дивлячись на життя цих мучеників, будете завжди на стороні правди, чого й усім нам бажаю» – зазначив намісник обителі архімандрит Константин (Марченко).






Читайте також:

У Жидичинському монастирі освятять ікону покровителів нотаріусів

Коментарі
16 Листопада 2017, 20:28
Боже, які набожні прихожани.... Їх треба захищати, а то ще ціни на послуги впадуть і будуть як всі... Стидоба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024