Ківерчанин обурений "безпекою" дорожнього руху в місті

18 Листопада 2017, 17:27
2020

Керівник дитячої громадської організації «Школи безпеки та виживання ТИВЕР» Юрій Тананайський скаржиться на відсутність відеокамер та знаків дорожнього руху.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

Пан Юрій констатує, що за два останні роки внаслідок дорожньо-транспортних пригод загинуло понад 5 тисяч громадян. Каже, на громадській раді у Ківерцівській райдержадмінітрації отримав певну інформацію від працівників поліції про профілактику безпеки дорожнього руху та зрозумів, що її просто немає. Чоловік збентежетий тим, що встановлені по місту камери, які мали би відслідковати порушення водіїв насправді не працюють.

Ось, що зазначив у дописі Юрій Тананайський.

(Текст подано без змін)

«За два роки мовою статистики в Україні на дорогах загинуло понад 5 тисяч наших співвітчизників!!!Так значить війна йде не лише на Сході нашої держави!!! Це жах!!! Виявився факт, що встановлені відеокамери по нашому місту – не працюють!!! Кошти, які виділені міською радою на безпеку наших громадян, витрачені безвідповідально!!! Є невеличкий промінець у цьому "тунелі" нарешті почали "працювати" знаки на території так званого четвергового ярмарку!!! Нагадаю,що ініціатором встановлення була депутатська група "Нові депутати"(Панасюк,Величко,Чайка,Гордіюк,Тананайський), а який опір був з боку міськради, навіть був для цього запрошений також працівник поліції і розповідали нам байку про огороджувальні бар'єри!!! Та здоровий глузд переміг!!! Знаки є, є підстава й штрафувати порушників за порушення ПДР, все по закону!!!»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024