Ківерчани відзначили День Гідності та Свободи

22 Листопада 2017, 14:30
3887

Сьогодні у місті Ківерці відбулись урочистості з нагоди Дня Гідності і Свободи, в яких взяли участь  голова райдержадміністрації  Валерій Ткачук, голова районної  ради  Василь Хмілевський, міський голова Володимир Жгутов, депутати районної та міської рад, духовенство, представники установ та організацій району, громадських організацій,  громадські активісти, молодь.

Про це пишуть на сайті Ківерцівської районної державної адміністрації.

Керівники міста та  району привітали ківерчан зі святом, побажали мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє нашої держави.

«Революція Гідності відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулась у свідомості українців. Мільйони наших співвітчизників піднялися проти злочинного режиму, який намагався проігнорувати прагнення народу жити вільно і будувати своє життя на основі європейськихтадемократичних цінностей. Події, які ми згадуємо, стали доленосними для нашої країни. Ми завжди повинні пам’ятати та шанувати той безцінний внесок героїв Небесної Сотні та всіх героїв, які загинули та продовжують боротьбу на Сході України за незалежність та цілісність нашої держави, за справедливість та свої права», – зазначив у своєму виступі голова районної державної адміністрації Валерій Ткачук.

До присутніх звернулися також голова громадської організації ТЧХ, депутат міської ради та активна учасниця Революції Гідності Любов Новосад.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять героїв Майдану і загиблих воїнів АТО та поклали  квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Після мітингу  хлопці та дівчата розгорнули великий прапор України. Під жовто-блакитними знаменами громадянська хода вирушила до  районного будинку культури імені Ковальова. Тут відбулася демонстація фільму «Гвардія».





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024