Луцьким студентам розповіли про «Цуманську пущу»

27 Листопада 2017, 10:00
1369

В рамках співпраці із Луцьким національним технічним університетом 24 листопада відбулася зустріч із працівниками Ківерцівського національного природного парку (КНПП) «Цуманська пуща».

Про це пишуть на сайті КНПП.

Захід відбувся на факультеті екології та приладо-енергетичних систем, зі студентами 2 курсу спеціальностей «екологія» та «туризм». Лекцію слухали майже 50 студентів та викладачів.

Захід розпочали традиційно із презентації про Ківерцівський НПП «Цуманська пуща», яку коментувала заступник начальника відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи Юлія Грицюк. Для студентів вона розповіла про мету та діяльність парку, про природно-територіальні комплекси у ньому, про флору і фауну та історико-культурні цінності на його території.

Продовжив лекцію Павло Савчук, який є начальником відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи КНПП «Цуманська пуща». Він продемонстрував презентацію про об’єкти ПЗФ у Ківерцівському районі та наголосив на їх важливості.

Наступною була презентація про рекреаційну діяльність у парку, а саме: про туристичні ресурси, їх проблеми та перспективи і про заходи, які організовували працівники парку. Також Павло Леонідович розповів про власний досвід мандрівок та мотивував студентів до активних подорожей.





 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024