Ківерцівський район отримає чотири шкільні автобуси

30 Листопада 2017, 12:15
1401

Відбулося засідання колегії Ківерцівської райдержадміністрації.

У її роботі взяли участь члени колегії, заступник голови районної ради Тамара Чигрин, заступники голови РДА, сільські, селищні, міський голови, голови ОТГ, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, керівники підприємств, установ, організацій району, ‒ повідомляють у відділі з питань організаційної роботи, внутрішньої та інформаційної політики.

В ході засідання про соціальний захист учасників антитерористичної операції інформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Розум.

Про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади виконкомом Олицької селищної ради відповідно до Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні» доповідала Олицький селищний голова Олена Кашевська.

Одним з найважливіших напрямків у роботі органів державної виконавчої влади району є соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. На підтримку учасників АТО спрямовуються кошти державного, обласного та місцевих бюджетів, ‒ підкреслив Валерій Євгенович. Він також дав доручення головним розпорядникам щодо використання коштів на об’єкти соціально-економічного розвитку району в повному обсязі. Керівник повідомив, що район до 20 грудня 2017 року отримає 4 шкільні автобуси, придбані за кошти з державного бюджету. Заслухавши та обговоривши інформації доповідачів, врахувавши пропозиції учасників засідання, колегія прийняла відповідні рішення.

У різному про стан об’єднання громад в районі відповідно до Перспективного плану формування територій громад Волинської області поінформували голова райдержадміністрації  Валерій Ткачук та перший заступник голови райдержадміністрації.

Про особливості формування місцевих бюджетів та бюджетів ОТГ на 2018 рік розповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Єгорушкіна.

Начальник відділу роботи з роботодавцями РЦЗ Михайло Марчук звернувся з проханням до голів місцевих рад передбачити кошти на залучення безробітних до громадських робіт. Він подякував радам за співпрацю з центром зайнятості у поточному році.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024