Артисти Ківерцівського РБК вшанували Григорія Сковороду

06 Грудня 2017, 19:22
5846

У Волинському академічному обласному театрі ляльок у неділю, 3 грудня, відбувся тематичний вечір «Щастя, а де ти живеш?». Він був приурочений 295 річниці з дня народження Григорія Сковороди. 

Про це йдеться на сайті Ківерцвської РДА.

У концерті взяли участь працівники районного будинку культури імені Михайла Ковальова  Микола Скубій та Юрій Сухарєв. Захід справді змусив замислитися кожного.

«Ніколи не могла б подумати, що виступ на концерті вилікує та додасть сил... Саме сьогодні це було відчутно на тематичному вечорі з нагоди 295-річчя від дня народження українського поета і філософа Григорія Сковороди... Дуже гарно організований захід, до кожної деталі. Наші декламатори виступили як завжди пречудово. Щиро дякую за участь і позитив», – розповідає начальник відділу культури та туризма райдержадміністрації Єлізавета Левчук.

«Захід виявився надзвичайно насичений і змістовний: фактологія з життя Григорія Сковороди, аналіз творів та їх виконання учасниками, сценічні постановки, уривки з документалістики, чудово оформлена виставкова експозиція... Створений образ дав можливість замислитись кожному з присутніх над поставленим питанням:«Щастя, а де ти живеш?». Пригадується  притча  про заховане щастя... Воно в кожному з нас... і, шукати його варто в собі... Дещо співзвучно з почутим епілогом», – ділиться враженнями директор РБК Олександр Бовканюк.


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024