В школах та дитсадках району перевіряли температурний режим

08 Грудня 2017, 18:40
4126

В загальноосвітніх навчальних закладах Ківерцівського району триває навчальний процес. Рівень тепла у переважній більшості дитсадків та шкіл відповідає державним санітарним нормам. У цьому переконалась заступник голови районної державної адміністрації Яна Церкевич, здійснивши робочу поїздку з метою перевірки та контролю за дотриманням температурного режиму у школах та дитсадках району.

Про це йдеться на сайт Ківерцівської РДА.

«Котельні в школах і дитсадках працюють безперебійно. Освітні установи забезпеченні паливом в достатній кількості. Звичайно, бувають неполадки, чи пропаде світло та реагуємо швидко і в котельнях, у більшості, працюють досвідчені оператори, – коментує ситуацію начальник відділу освіти Микола Грибук.

Перевіривши температурний режим у ЗОШ села Берестяни, села Жорнище, села Дерно заступник голови райдержадміністрації залишилася задоволеною. Адже температура у класах була близько 20 градусів за Цельсієм, що відповідає санітарним нормам

«Районна державна адміністрація тримає на постійному контролі питання дотримання температурного режиму та рівня захворюваності дітей в районі, щоб оперативно відреагувати на будь-які зміни та загрози для здоров’я та комфорту дітей. Можу впевнено сказати, що в тих школах, де я побувала, було тепло. Спілкуючись з директором школи у Берестянах - Миколою Шульським - відразу видно досвід. У школі порядок, температурний режим у нормі. Були певні зауваження до утеплення фасаду Дернівської школи.  Звичайно, зрозуміло, що важливо не тільки  опалення, але й належне зберігання вугілля, торфу, утеплення вікон, в цілому, збереження тепла», – наголосила  Яна Церкевич.

Нагадаємо, що згідно з державними санітарними нормами, температура у дошкільних навчальних закладах не має бути нижчою за 20 градусів, а у загальноосвітніх – 18 градусів за Цельсієм.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024