Питання газифікації на Ківерцівщині: над чим працюють нині

10 Грудня 2017, 09:10
1982

Питання газифікації у Ківерцівському районі, зокрема у населених пунктах Журавичівської сільської ради та пов’язаних із нею проблем відомі керівництву виконавчої гілки влади в районі.

Про це йдеться на сторінці Ківерцівсько РДА.

За даними управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку райдержадміністрації відповідні договори для підведення газу до житлових будинків укладено із ТзОВ «Торговий дім «Професіонал» ще у 2008 році.

Так, підрядна організація збудувала газорозподільну станцію, розміщену перед селом Журавичі, а від неї – транзитний газопровід до села Микове, через Журавичі, та розподільчі газопроводи у самих Журавичах. Однак представниками компанії досі не оформлено належним чином документи, аби розпочати експлуатацію підвідного газопроводу, а відтак, ПАТ «Волиньгаз» не може виконати підключення.

Варто зазначити, що окреслену проблему знає й заступник голова Ківерцівської райдержадміністрації Яна Церкевич, адже саме до неї, 29 листопада, під час виїзного прийому громадян у селі Журавичі, надійшло письмове звернення місцевих жителів. Просять, аби процес газифікації у межах сільської ради таки завершили.

Ситуацію взяли під контроль, а запит щодо надання пропозицій для вирішення проблеми, надіслали начальнику філії ПАТ «Волингаз» у Ківерцівському районі. Наразі, відповідь очікують, а про її результати буде повідомлено згодом.

Прикметно, що таку проблему фіксують і у інших сільських радах Ківерцівщини. Тож, над її вирішенням зволікати не варто, тим паче, що забезпечення житлових приміщень газом – одна із пріоритетних потреб громадян.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024