У Ківерцях «гасили» деревообробний об’єкт

12 Грудня 2017, 12:01
1860

У понеділок, 11 грудня, у місті Ківерці на території підприємства «ТАР-ТАК» відбулися тактико-спеціальні навчання з гасіння пожеж на деревообробних об’єктах.

Навчання мали на меті тренування та перевірку оперативної готовності чергового караулу Ківерцівського гарнізону, уміння та дії пожежно-рятувальних підрозділів під час гасіння пожеж та евакуації людей, – повідомляють в УДСНС України у Волинській області.

За задумом навчань, внаслідок необережного поводження з вогнем пожежа виникла у приміщенні деревообробного цеху, з можливим розповсюдженням полум’я у суміжні приміщення. На момент прибуття перших пожежних підрозділів пожежа розповсюдилася на площу близько 29 м кв., але,не зважаючи на це, вогнеборці вміло її ліквідували.

Під час проведення навчань рятувальники відпрацювали способи та прийоми прокладки рукавних ліній та питання взаємодії з відповідними службами міста, а також вивчили оперативно-тактичну характеристику підприємства і систему зовнішнього та внутрішнього водопостачання та сповіщення.


1

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024