У Ківерцівському РБК відбувся звіт серед сільських клубів

13 Грудня 2017, 08:33
4776

У вівторок, 12 грудня, в районному будинку культури імені Михайла Ковальова відбувся черговий кущовий звіт аматорів сцени будинків культури сіл Прилуцьке, Жидичин та клубу села Дачне.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Це був останній звіт серед клубних закладів Ківерцівського району за 2017 рік. Підсумкоий концерт, з вибраними кращими номерами, відбудеться 24 грудня 2017 року у приміщенні Ківерцівського будинку культури.

Творчі колективи знайомили глядачів з душевними, ліричними, патріотичними, народними піснями, що яскраво звучали зі сцени. Багато прекрасних пісень  славили  Україну, любов до рідної землі, до національних традицій,   героїчної   історії,  викликаючи оплески і схвальні вигуки та піднімаючи у глядачів настрій.  

 «Культура та мистецтво є основою розвитку народу, яскраве, самобутнє явище в історії. Працівник культури - виконавець і пропагандист кращих зразків народної української пісні. Він дарує прекрасні пісні, чудовий настрій, приємні хвилини відпочинку», – зазначила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Єлізавета Левчук.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024