Супермаркет «Наш Край 3.0» – магазин майбутнього

22 Грудня 2017, 14:00
Наш край 3.0 6736
Наш край 3.0

Мережа супермаркетів «Наш Край» створила та реалізувала концепцію торгового закладу майбутнього.

Повний рестайлінг із використанням сучасного торгового обладнання, унікальний асортимент товарів, HMR – home meal replacements, OMP-open meat place, відділ Food to Go, Scrambled merchandising, програма лояльності із впровадженням найсучасніших рішень proximity-маркетингу – усе це, та багато інших передових новинок рітейлу для зручних та комфортних покупок вже втілені в оновлених магазинах мережі, що забезпечує її гостям неповторний споживчий досвід.

Перша повноцінна бета-версія нового концепту «Наш Край. Формат 3.0» верифікована у супермаркеті у місті Ковель за адресою вул. Грушевського, 10.

Перша повноцінна бета-версія нового концепту «Наш Край. Формат 3.0» верифікована у супермаркеті у місті Ковель за адресою вул. Грушевського, 10
Перша повноцінна бета-версія нового концепту «Наш Край. Формат 3.0» верифікована у супермаркеті у місті Ковель за адресою вул. Грушевського, 10

 

Цей магазин став майданчиком для втілення найсучасніших рішень у сфері роздрібної торгівлі, дизайну, програми лояльності та корпоративної соціальної відповідальності мережі. До слова, відтепер супермаркет «Наш Край» – найбільший у місті Ковелі.

Супермаркет «Наш Край» – найбільший у місті Ковелі
Супермаркет «Наш Край» – найбільший у місті Ковелі

Просторе приміщення площею 650 м.кв., сучасна планограма, оперативне обслуговування, широкий асортимент унікальних товарів – таким зустрів жителів Ковеля оновлений супермаркет «Наш Край».

Площа магазину у Ковелі  650 м.кв
Площа магазину у Ковелі 650 м.кв

Для гостей, так тепер називають споживачів краяни, представлений достатньо великий перелік товарів власних торгових марок, власного імпорту, фреш-товарів, продуктів місцевих виробників, кулінарії.

Тут вони можуть знайти для себе широкий асортимент сирів, живої риби, свіжого м’яса, яке розробляється на очах у гостей, при цьому вони мають змогу вибрати необхідну їм частину. У категорії птиця супермаркет робить акцент на індитичатині, вирощеній на власній фермі та натуральних кормах, адже таке м'ясо є одне із найкорисніших для здоров’я.

Власний імпорт
Власний імпорт

Приват лейбл
Приват лейбл

Оновлений супермаркет «Наш Край» потішить найвибагливіших гурманів запашною випічкою, хлібами та кондитерськими виробами власного виробництва.

«Наш край» завжди славився власною випічкою
«Наш край» завжди славився власною випічкою

У спеціальному відділі швидкого перекусу «Food to Go» ви знайдете асортимент популярних у всьому світі страв швидкого приготування: фірмових хот-догів, італійських паніні, і все – незмінно високої якості. А також, гарячу запашну каву, яку можна випити на місці чи взяти з собою. Також покупці зможуть придбати свіжовипечену піцу, яка готується на очах у клієнтів.

«Food to Go»
«Food to Go»

Візьми їжу з собою!
Візьми їжу з собою!

 

Новий формат «Наш Край 3.0» це не лише зміни в інтер’єрі та екстер’єрі, це, у першу чергу - впровадження унікальної системи лояльності та сучасних сервісів для гостей.

Зокрема,у магазинах мережі з’явився вільний доступ до високошвидкісного Iнтернету за допомогою технології Wi-Fi, підтримка NFC- оплат через Android Pay та картками.

Серед інших новинок – запуск мобільного додатку «Наш Край», за допомогою якого кожен покупець має можливість отримувати інформацію про товари та акції по локації всередині магазину, що дозволяє швидко та зручно знаходити потрібний товар на полицях супермаркету.

Користувачі мобільного додатка завжди перебувають у русі, маючи при собі мобільний телефон, тому головна «фішка» proximity marketing або ж «близького маркетингу» - це розуміння їх місцезнаходження в реальному житті та забезпечення належного контакту з гостем в потрібний час і в потрібному місці.

Proximity marketing дозволяє збирати дані про місцезнаходження покупця та надсилати їм індивідуальні акційні і маркетингові пропозиції безпосередньо під час здійснення покупок.

Proximity marketing дозволяє збирати дані про місцезнаходження покупця та надсилати їм індивідуальні акційні і маркетингові пропозиції безпосередньо під час здійснення покупок
Proximity marketing дозволяє збирати дані про місцезнаходження покупця та надсилати їм індивідуальні акційні і маркетингові пропозиції безпосередньо під час здійснення покупок

 

Окрім того, на постійній основі мережа «Наш Край» пропонує своїм покупцям вигідні пропозиції та акційні знижки на продукти харчування та товари щоденного вжитку, спираючись на ринковий попит та потреби споживачів шляхом аналізу Big Data.

Мережа активно працює над вдосконаленням сервісів e-commerce, адже продажі у даному каналі за минулий рік зросли у тричі. Із цією метою був оновлений інтернет-магазин «Наш Край». За лічені хвилини тут можна придбати найкращі свіжі продукти у зручний для покупця час. При онлайн-замовленні від 250 гривень кожен покупець «Нашого Краю» отримує безкоштовну доставку замовлення у потрібний час та місце.

Слід зауважити, що мережа супермаркетів «Наш Край» однією із перших в Україні серед рітейлерів зробила акцент на розвиток корпоративної соціальної відповідальності.

Так в економічному аспекті вона забезпечує «дифузію інновацій» шляхом просування франчайзингу, лідером ринку якого вона є протягом останніх 15 років. Окрім того, супермаркети мережі підтримують місцевих виробників, що є надзвичайно важливим для розвитку економіки регіону.

У соціальному аспекті в рамках проекту «Живи відповідально!», метою якого є покращення здоров’я нації, шляхом спонукання до здорового способу життя і правильного харчування, у магазинах мережі було облаштовано спеціальні куточки здоров’я, де встановлені тонометри для вимірювання тиску, скриньки для збору відпрацьованих батарейок та використаних корків.

У супермаркетах «Наш край» можна виміряти тиск
У супермаркетах «Наш край» можна виміряти тиск

Корисні продукти познчені зеленими цінниками
Корисні продукти познчені зеленими цінниками

Контейнери для роздільного збору сміття
Контейнери для роздільного збору сміття

 

Пропагуючи здорове харчування, мережа «Наш Край» пропонує покупцям широкий вибір свіжих салатів. Так у спеціальному салат-барі можна самостійно з великої різноманітних інгредієнтів зібрати свій салат за власними вподобаннями.

Реалізуючи проект «Живи відповідально», на постійній основі у магазинах діє програма «Купуй корисне», в рамках якої при придбанні продуктів, які позитивно впливають на здоров'я нараховується втричі більше балів на бонусну картку, ніж зазвичай. Крім того, кожен постійний гість супермаркету із допомогою спеціально створеного програмного продукту може контролювати власну збалансованість харчування. При потребі її корегування програма пропонує необхідні продукти за спеціальною ціною.

Особливу увагу мережа «Наш край» приділяє соціально-вразливим категоріям населення – у мережі впровадженні спеціальні бонусні картки для пенсіонерів, багатодітних сімей та учасників АТО.

В екологічному аспекті мережа турбується про збереження довкілля та зниження використання невідновлювальних ресурсів шляхом встановлення смітників для ресайклінгу (роздільно сортування) відходів, заохочує до використання паперових пакетів, проводить збір відпрацьованих батарейок, встановлює енергозберігаюче обладнання та LED-освітлення у торгових залах, формує «екологічну» свідомість населення.

Слід зауважити, що у наступному році концепцію «Наш Край 3.0» затверджено до впровадження у всіх нових торгових закладах мережі, а також планується провести рестайлінг у частині існуючих об’єктів, що, на думку ТОП-менеджменту компанії, дасть можливість гостям супермаркетів отримати унікальний споживчий досвід при здійсненні покупок, а мережі – стійкі конкурентні переваги на ринку рітейлу.

М'ясний відділ
М'ясний відділ

Відділ кулінарії
Відділ кулінарії

Відділ кулінарії
Відділ кулінарії

 

У 2018 році всі магазини «Наш кра» будуть у форматі 3.0
У 2018 році всі магазини «Наш кра» будуть у форматі 3.0

Гордість мережі – професійний персонал
Гордість мережі – професійний персонал

 

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024