Енергетиків району привітали з професійним святом

23 Грудня 2017, 17:10
2441

Щороку 22 грудня в день зимового сонцестояння в Україні святкується День енергетика. Символічно, що свято співпадає з найкоротшим днем і найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. 

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Це, у свою чергу, підкреслює важливість продуманої і надійної роботи цієї ключової для всієї економіки галузі народного господарства. Сьогодні з нагоди відзначення професійного свята – Дня енергетика  в Ківерцівській філії ПАТ «Волиньобленерго»  працівників енергетичної галузі з професійним святом привітали перший заступник  голови райдержадміністрації  Юліан Таранчук та заступник міського голови Ольга Поліщук.

Звертаючись до енергетиків Юліан Віталійович висловив їм глибоку подяку за роботу, яку вони виконують у районі, за продуктивну співпрацю з органами державної влади і побажав всім працівникам енергетичної галузі безаварійної роботи, стабільної частоти в електромережах, невичерпної життєвої наснаги та нових трудових здобутків.

«Яскраві приклади сьогодення говорять про те, що ви чесно і добросовісно, з високою відповідальністю виконуєте покладені на вас обов’язки. Мені дуже приємно бути присутнім тут і, користуючись нагодою, хочу побажати усім енергетикам району міцного здоров’я, статків, добробуту та Божого благословення! Вітаю вас із прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим!», – зазначив Юліан Таранчук.

Енергетиків району також привітав начальник відділу ПАТ «Волиньобленерго», а директор Ківерцівської філії Ігор Дудко відзначив гарні показники в роботі філії і розповів про розбудову та модернізацію електромереж району, адже потужності спочивання електроенергії щороку збільшується.

За високий професіоналізм та професійну майстерність, значний особистий трудовий внесок у забезпечення діяльності електроенергетичної галузі та з нагоди професійного свята працівників організації нагороджено обласними та районними відзнаками.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024