Новорічний «позор» або як називають ківерчани головну ялинку міста

26 Грудня 2017, 17:45
9962

Жителі Ківерець не задоволені виглядом цьогорічної новорічної ялинки.

Вже традиційно у День Cвятого Миколая в Ківерцях встановлюють головну ялинку міста. Щороку її ставлять на площі біля музичної школи. Цьогоріч, міська влада теж не порушила звичаю і на свято Миколая, 19 грудня, у райцентрі засіяла новорічна красуня.

Однак, більшості ківерчан нинішній стан ялинки відверто не подобається. Про це містяни пишуть у спільноті «Ківерці» в мережі Facebook.

«Позор» – так дошкульно у Ківерцях називають головну ялинку – символ зимових свят, який у кожного повинен був викликати тільки позитивні емоції. Під зображенням ялинки – шквал коментарів. Хтось просто критикує новорічну красуню, хтось каже, що не піде до неї у новорічну ніч, а дехто навіть відмовляється вести до ялинки дітей. Серед коментаторів з'являються і справжні активісти, які пропонують самотужки купити прикраси для ківерцівської красуні.

2

1

То що ж не подобається ківерчанам у вигляді ялинки, йдемо розбиратися... На місці бачимо невтішну картину: на доволі красивому та пишному дереві начеплено надто мало прикрас. І якщо з іграшками-кульками ще можна миритися, то повішені гірлянди викликають справжній шок. Не зрозуміло, що завадило цьогорічним «дизайнерам» симетрично прикрасити ялинку – чи то брак коштів, чи то сил – однак, гірлянди вони повісили на ялинку, чомусь, лише з однієї сторони.

Цією проблемою зацікавився громадський активіст, депутат Ківерцівської міської ради Юрій Тананайський. Тому на сесії міськради 22 грудня озвучив депетатському складу невдоволення містян. Чи зміниться щось після сотні скарг, вирішувти не нам, проте, можемо надіятися, що голоси мешканців таки врахують і до новорічної ночі приведуть головну красуню міста в порядок.

«Сьогодні вранці був у міського голови, звернувся знову з приводу ялинки, відповідь: у нас ще є кілька днів, побачимо! Я буду тримати на контролі», – коментує ситуацію пан Юрій.

 

 

Коментарі
26 Грудня 2017, 21:22
Юра! Доводь діло до кінця.
26 Грудня 2017, 21:25
Юра! Молодець!
26 Грудня 2017, 23:06
Ми підтримаємо!
27 Грудня 2017, 00:41
Автору цього матеріалу було б доречно вставити пряме посилання на дискусію у Фейсбуці. А ще особисто мене дивує, що журналіст (чи редактор) українського сайту новин з західного (дуже навіть україномовного) регіону країни використовує російський інтерфейс Фейсбуку.
27 Грудня 2017, 03:12
Цей культ хвойних давно пора відкинути і забути, а не витрачати на це чи малі кошти щорічно з буджету міста. Краще тротуари б ремонтували на ці гроші
27 Грудня 2017, 11:31
Ківерчани, заспокійтесь. Та Ви ще ялинки в сусідніх Рожищах не бачили. Там цей позор стабільний та й вони думають, що так має бути.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024