Поліцейські та рятувальники району посилять заходи безпеки у новорічні свята

26 Грудня 2017, 17:20
2215

Відбулася робоча зустріч голови Ківерцівської райдержадміністрації та керівників поліції та пожежної району.

Про це йдеться на сайті РДА.

Про запобігання виникненню пожеж і надзвичайних ситуацій та забезпечення охорони громадського порядку в період відзначення новорічних та різдвяних свят йшлося на робочій зустрічі, яку провів голова райдержадміністрації Валерій Ткачук 26 грудня з начальником Ківерцівського відділу поліції Юрієм Столярчуком та головним інспектором  Ківерцівського районного відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Волинській області Василем Фиком.

Керівник поліції району Юрій Столярчук розповів про розроблені правоохоронцями заходи задля забезпечення правопорядку у святкові дні. Зокрема, Юрій Миколайович зазначив, що традиційно напередодні святкувань,  проводитимуться тематичні зустрічі з представниками релігійних громад та священиками, керівниками ЗОШ, дошкільних та позашкільних закладів.

«Працівники патрульної поліції району проводять роз'яснювальну роботу з вихованцями та педагогами навчальних закладів краю. Особлива увага – профілактичним заходам щодо недопущення купівлі та використання несертифікованої піротехнічної продукції. Вся наша діяльність сьогодні спрямована на забезпечення належної охорони громадського порядку й безпеки громадян під час святкування масових заходів у новорічні та різдвяні свята», – зазначив Юрій Столярчук.

«У зв’язку з наближенням новорічних та різдвяних свят у місцях масових заходів проведені інструктажі з відповідальними особами, перевірено готовність пожежно-рятувальної та інженерної техніки, аварійно-рятувального обладнання, створено відповідний резерв пального. На новий рік та Різдво у рятувальників посилений наряд чергування», » наголошує Василь Фик.

Читайте також:

Ківерцівські рятувальники попереджають про правила безпеки в зимовий період

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024