Ківерцівський календар: що відзначати 27 грудня

27 Грудня 2017, 08:20
1358

Сьогодні хліб ламають руками, зима день читає, а православні вшановють святих мучеників Фірса, Левкія і Каллиника.

Іменинники: Аполлоній, Ариан, Вассиан, Зосим, Илларион (Іларіон), Іпатій, Калина (Калинник), Левкий, Микола, Феотих, Филимон і Фірс.

Церковний календар:

Сьогодні католики вшановують Іоанна Богослова, а православні християни – мучеників Фірса, Левкія і Каллиника. Останні жили в ІІІ столітті в Кесарії Віфінській і були страчені за сповідування християнства.

Народний прогноз погоди:

  • Цього дня вшановується пам’ять святих Фірса, Левкія і Каллиника.
  • У цей час тримається стабільно зимова погода, з усіма характерними для неї явищами: «У грудні мороз наростає, проте день прибуває».
  • У давнину говорили: «Зима ночі урвала, дня приточила».
  • Наші пращури помітили: якщо взимку повітря стає прозорішим, значить слід чекати на похолодання.

Астровісник:

Сьогодні 9 і 10. Місяць росте, символи дня – вогняний меч і корона. Один із найактивніших, найкрутіших  днів усього місячного циклу, пов’язаний з енергією Кундаліні. Зростають життєва енергія, сила, снага, але все одно, треба залишатися зібраним і уважним, спрямовуючи енергетичні потоки в правильне русло. Уникайте гострих предметів, зокрема й ножів. Сьогодні навіть хліб краще ламати руками. День дуже сприятливий для молитви. Сни несуть корисну інформацію, можуть бути віщими. Добре постувати, навіть «всуху», без води – це піде на користь як тілу, так і духові. Знищення будь-якого живого створіння цього дня протипоказане. Так само, як і пасивність. Сьогодні 9-й і 10-ий. Місяць росте, символи дня – вогняний меч і корона. Один із найактивніших, найкрутіших  днів усього місячного циклу, пов’язаний з енергією Кундаліні. Зростають життєва енергія, сила, снага, але все одно, треба залишатися зібраним і уважним, спрямовуючи енергетичні потоки в правильне русло. Уникайте гострих предметів, зокрема й ножів. Сьогодні навіть хліб краще ламати руками. День дуже сприятливий для молитви. Сни несуть корисну інформацію, можуть бути віщими. Добре постувати, навіть «всуху», без води – це піде на користь як тілу, так і духові. Знищення будь-якого живого створіння цього дня протипоказане. Так само, як і пасивність. 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024